Thomas Wivel - Anonym Alkoholiker

Jeg har i showet ”Anonym Alkoholiker” valgt at være personlig, at være direkte, at afmontere de ydre, beskyttende lag og så gå direkte til benet. Jeg har i mange år sparket udad i alle retninger, men nu vil jeg sigte mere ind på de indre linjer. 

Jeg vil tale om mine mange år med alkoholmisbrug. Jeg vil forklare, hvordan det kunne starte, og hvordan det fik lov at køre derudaf. Det kommer til at handle om de vilde år med stand up fra dengang, det hele startede og videre frem til gyldne dage og nedture.

Showet kommer rundt om min beslutning om at stoppe med at drikke, og om hvorfor og under hvilke dramatiske omstændigheder, og jeg vil forklare, hvad der skete i årene efter, at jeg holdt op. I den proces kommer jeg rundt om parforhold, ægteskaber, familiedramaer og egne nervebaner. 

Det hele er selvfølgelig sat sammen i dyb og svedig humor. Det vil sige, at det bliver en underholdende og konstant medrivende oplevelse. Det er super vigtigt for mig, at det ikke bliver selvmedlidende eller for skingert. Men det må godt være personligt og ærligt. Det bliver det ikke mindre morsomt af. 

Tværtimod, det er klassisk stand up fra indercirklerne. Jeg har været med fra genrens start, og jeg har optrådt med comedy konstant i snart 30 år Jeg ved, hvad jeg har med at gøre. Det bliver helvedes sjovt.

Med slagkraftig comedy og stærke punchlines åbner jeg op og giver et tæt indblik på sit liv som tørlagt alkoholiker gennem 6 år. Parforhold, ægteskaber, familiedramaer og Wivels egne nervebaner bliver krydret med dyb og svedig humor. Det er et nærbillede, men det er frem for alt comedy på højeste niveau.

 
Ikke nummererede siddepladser

Billetpris 175 ,- + billetgebyr

Fredag den 6. marts kl. 19:00

 
Skive Theater | Theaterpladsen 10, 7800 Skive  | Tlf.: 97 51 35 33 | knud@skivetheater.dk