The Beatles Revival (CZ)

De gæstede Skive Theater i efteråret 2019, og gav en forrygende udsolgt koncert. Derfor glæder vi os til at byde The Beatles Revival velkommen tilbage til Skive Theater til en dejlig aften ned af memory lane.

The Beatles Revival fra Prag, Tjekkiet har spillet flere end 6.000 koncerter og blev i 2012 kåret til det bedste tribute band i Europa. Grunden til bandets store succes finder man i en optræden i verdensklasse både hvad angår musikken, vokaler, perfekt image og scenekoreografi samt visuel lighed med de originale Beatles.


En koncert med The Beatles Revival Band bringer dig tilbage til Liverpool, cirka 1964, og showet er så perfekt at man føler en illusion af, at det er de rigtige Beatles som er på scenen. Forskellen er simpelthen ens… !

Bandets repertoire består af omkring 60 af Liverpool-legendernes bedst kendte numre. Hvert nummer er blevet metodisk øvet efter minutiøs og nøje granskning af The Beatles’ studieindspilninger og audio og video optagelser fra live koncerter. Takket være denne fremgangsmåde, er gruppen ikke kun i stand til at spille numrene perfekt, men bandet får også stemningen og atmosfæren omkring hver komposition frem.

På samme måde er bandet meget opmærksom på originaliteten af udstyr. Hver detalje er vigtig. Med brugen af originale VOX-forstærkere, Rickenbacker og Epiphone guitarer, den berømte Hofner Violin Bas og Ludwig-trommerne, opnår orkesteret en lyd som er fuldstændig identisk med den originale. Ydermere bruger gruppen 3 sæt nøjagtige kopier af Beatles’ scenetøj, og er endda opmærksom på de originale Beatle Chelsea Cavern Boots, forkromede VOX-stativer, flerfarvede plakater og mange andre ting som tilsammen skaber det perfekte image ned til mindste detalje.
 
Der er garanti for genkendelsesglæde når The Beatles Revival går på scenen.

Når du køber billet, kan du frit vælge mellem ståpladser på gulvet eller nummererede siddepladser på balkonen.

Billetpris 225,- + gebyr 

Lørdag den 27. februar kl. 21.00

 
 
Skive Theater | Theaterpladsen 10, 7800 Skive  | Tlf.: 97 51 35 33 | knud@skivetheater.dk