Velkommen til teatersæson 2018/2019
Skive- og Omegns Teaterkreds er én af de største teaterforeninger i Danmark - og dét takket være jer medlemmer. Derfor er det en fornøjelse endnu engang at kunne åbne op for en fantastisk teatersæson i Skive Theater og KulturCenter Limfjord.

Vi har samlet en række af de mest populære forestillinger - alt lige fra teater og lystspil til opera og operetter. Sæsonen byder endnu engang på en række store forestillinger i Koncertsalen i KCL - her kan nævnes Den Jyske Operas ”Carmen”, og Folketeatrets ”Emil Fra Lønneberg”. I Skive Theater kan du blandt andet opleve forestilligen Peer Gynt, med vores egen lokale Preben Kristensen i rollen som  den ældre Peer.

Denne sæson er også speciel, da vi skal tage afsked med vores mangeårige formand - Elsa Ølgaard. Elsa har været en markant formand og gjort en rigtig stor indsats for Skive- og Omegns Teaterkreds - og det er vi hende dybt taknemmelig for. Der vil blive lejlighed til at takke Elsa, ved en reception i Skive Theater fredag 28. september.

Tilbage er der kun at sige velkommen til endnu en teatersæson i Skive - og det er vort håb, at du vil læse dette program igennem og vi håber naturligvis at forestillingerne falder i din smag.

Venlig hilsen
Bestyrelsen
Don Juan
Torsdag den 23. januar
 
Så Længe Mit Hjerte Slår
I KulturCenter Limfjord: Mandag 25. november
 
Eugen Onegin
Lørdag 30. november
 


BILLETSALG:


Skive og Omegns Teaterkreds
co/Skive Theater
Theaterpladsen 10
7800 Skive
 
Kontortid:
Tirsdag og torsdag kl. 14-17

Tlf.: 97 52 00 20
(telefonsvarer udenfor åbningstid)

skiveteaterkreds@dinemail.dk

----- 

Strøgets Vinhandel, Nørregade, 7800 Skive
 
-----

Billetsalg: www.skivebilletten.dk

----- 

Læs mere om Skive og Omegns Teaterkreds på www.skiveteaterkreds.dk
Skive Theater | Theaterpladsen 10, 7800 Skive  | Tlf.: 97 51 35 33 | knud@skivetheater.dk