Velkommen til teatersæson 2017/2018

Skive og Omegns Teaterkreds spiller i alt 42 forestillinger i denne sæson – langt de fleste på Skive Theater, 4 forestillinger i Kulturcenter Limfjord og enkelte forestillinger på oplandsskoler.


Sæsonen byder på 9 voksenforestillinger og 3 familieforestillinger for de større børn mellem 5 og 12 år. For de små børn mellem 3 og 8 år spilles 3 familieforestillinger – med i alt 30 opførelser i Skive Theater og på oplandsskoler.

Teaterkredsen byder på et bredt repertoire, der består af både opera, operette, teaterkoncert, drama, lystspil, komedie og farce. Flere af landets største og mest aktuelle skuespillernavne kommer i sæsonen på besøg: f. eks. Niels Olsen, Thomas Mørk, Mille Dinesen, Dean Cukic, Ellen Hillingsø, Henrik Koefoed, Waage Sandø, Gordon Kennedy, Troels Malling, Jesper Asholt – og den lokale Mille Gori, der spiller med i ”Peter Pan”.

Sæsonen byder på gensyn med klassikere i nye opsætninger som Privatliv, Indenfor Murene og Shakespeares Lystige Koner. Fra Tivoli kommer sæsonens store forestilling med Niels Olsen og Thomas Mørk i deres hæsblæsende krimikomedie De 39 Trin, hvor de spiller 130 roller på 100 minutter.

Du kan købe billetter til alle teaterkredsens forestillinger – uden at være medlem af teaterkredsen. I løssalg er billetprisen blot højere end medlemsprisen. Bemærk, at unge, der vil købe billet, KUN skal betale 75 kroner.


BILLETSALG:


Skive og Omegns Teaterkreds
co/Skive Theater
Theaterpladsen 10
7800 Skive
 
Kontortid:
Tirsdag og torsdag kl. 14-17

Tlf.: 97 52 00 20
(telefonsvarer udenfor åbningstid)

skiveteaterkreds@dinemail.dk

----- 

Strøgets Vinhandel, Nørregade, 7800 Skive
 
-----

Billetsalg: www.skivebilletten.dk

----- 

Læs mere om Skive og Omegns Teaterkreds på www.skiveteaterkreds.dk
Skive Theater | Theaterpladsen 10, 7800 Skive  | Tlf.: 97 51 35 33 | knud@skivetheater.dk