Velkommen til teatersæson 2018/2019
Skive- og Omegns Teaterkreds er én af de største teaterforeninger i Danmark - og dét takket være jer medlemmer. Derfor er det en fornøjelse endnu engang at kunne åbne op for en fantastisk teatersæson i Skive Theater og KulturCenter Limfjord.

Vi har samlet en række af de mest populære forestillinger - alt lige fra teater og lystspil til opera og operetter. Sæsonen byder endnu engang på en række store forestillinger i Koncertsalen i KCL - her kan nævnes Den Jyske Operas ”Carmen”, og Folketeatrets ”Emil Fra Lønneberg”. I Skive Theater kan du blandt andet opleve forestilligen Peer Gynt, med vores egen lokale Preben Kristensen i rollen som  den ældre Peer.

Denne sæson er også speciel, da vi skal tage afsked med vores mangeårige formand - Elsa Ølgaard. Elsa har været en markant formand og gjort en rigtig stor indsats for Skive- og Omegns Teaterkreds - og det er vi hende dybt taknemmelig for. Der vil blive lejlighed til at takke Elsa, ved en reception i Skive Theater fredag 28. september.

Tilbage er der kun at sige velkommen til endnu en teatersæson i Skive - og det er vort håb, at du vil læse dette program igennem og vi håber naturligvis at forestillingerne falder i din smag.

Venlig hilsen
Bestyrelsen
Spaghetti
Søndag den 27. januar
 
Svend, Knud og Valdemar
Mandag den 11. marts
 
Lille Frø
Søndag den 24. marts
 
 
Kurt og Kirsten
Mandag den 1. april


BILLETSALG:


Skive og Omegns Teaterkreds
co/Skive Theater
Theaterpladsen 10
7800 Skive
 
Kontortid:
Tirsdag og torsdag kl. 14-17

Tlf.: 97 52 00 20
(telefonsvarer udenfor åbningstid)

skiveteaterkreds@dinemail.dk

----- 

Strøgets Vinhandel, Nørregade, 7800 Skive
 
-----

Billetsalg: www.skivebilletten.dk

----- 

Læs mere om Skive og Omegns Teaterkreds på www.skiveteaterkreds.dk
Skive Theater | Theaterpladsen 10, 7800 Skive  | Tlf.: 97 51 35 33 | knud@skivetheater.dk