Prinsens Musikkorps: Salling Bank Master Series - Tango

Store følelser og dramatisk musik bliver omdrejningspunktet, når Prinsens Musikkorps i selskab med accordionist Bjarke Mogensen og mezzosopran Andrea Pellegrini spiller tangokoncert i koncertrækken ‘Salling Bank Master Series’.

Med brusende blod og stort engagement, vil Prinsens Musikkorps sammen med de to solister byde indenfor i tangoens verden og vise den kompleksitet, der ligger gemt i tangoens musikunivers.

Accordionist Bjarke Mogensen er internationalt anerkendt for sit virtuose accordionspil, der strækker sig lige fra folkemusik til nyskrevet musik og improvisation. Allerede som 13-årig havde han sin debut som solist, da han optrådte på tysk TV foran millioner af seere. Han har siden hen været solist med orkestre over hele verden og har blandt andet optrådt i Carnegie Hall i New York.

Andrea Pellegrini er en af Danmarks mest anerkendte mezzosopraner og er kendt for at prøve kræher med mange forskellige genrer. Hun har med roller i forestillinger som ‘Barberen i Sevilla’ og ‘Figaros Bryllup’ sunget sig ind på de danske operascener med stor overbevisning. Hun har sunget med adskillige både danske og internationale orkestre og har især udmærket sig ved netop at kombinere musikgenrer og eksperimentere med at sæme klassisk musik i anderledes kontekster.

Kunstnerisk leder ved Prinsens Musikkorps, Ole Edvard Antonsen, styrer slagets gang ved koncerten.

Salling Bank Master Series er en eksklusiv koncertrække, der udmærker sig ved altid at have solister af høj klasse på plakaten.

Koncertrækken er et samarbejde mellem Prinsens Musikkorps, Salling Bank samt Silkeborg, Viborg og Skive kommuner.

Prinsens Musikkorps er et af Forsvarets tre fuldtidsprofessionelle musikkorps. Orkestret er kendt for sin store musikalske spændvidde, der strækker sig over alt fra populærmusik til pompøse marcher.

Musikkorpset er et messingorkester med slagtøj og består af 16 fuldtidsprofessionelle musikere og har til huse på Skive Kaserne.
 
Billetter købes ved indgangen.

Torsdag den 7. marts, kl. 20:00

Mezzosopran Andrea Pellegrini:



Accodionist Bjarke Mogensen:



Skive Theater | Theaterpladsen 10, 7800 Skive  | Tlf.: 97 51 35 33 | knud@skivetheater.dk