STěRST - Foredrag med Peter Ingemann

Peter Ingemann, der netop er blevet kåret til "Årets mandlige underholdningsvært", inviterer alle med på en fantastisk rejse igennem TV2s populære rejseprogram, om de største og mest fascinerende ting i verden.

Programmet har fra starten gået sin sejrsgang på skærmen og har fået nogle af de højeste karakterer for et livsstilprogram nogensinde. Det skyldes, at Peter har en unik næse for at imponere os alle, over hvor stort nogle ting er i denne verden.

I kommer med bag kameraet og får fortalt nogle af hemmelighederne bag succesen og ikke mindst de mange sjove historier, der ikke kom med i programmerne.

Peter står klar til at hilse alle velkommen og er altid frisk på et selfie. Undervejs i foredraget vises klip, og fraklip, fra programmet.

PUBLIKUM SIGER:
- "Helt igennem et forrygende sjovt foredrag. Tusind tak for en god aften, Peter Ingemann"
- "Kan godt være at jeg er den højeste, men at møde Peter Ingemann, se DET er fandme 'Størst'!"
- "Du er en ener, Peter. Du er virkelig god til det du gør, både på tv og i allerhøjeste grad, når du er "live". Det var så god en oplevelse."
- "Stort tak for fin fortælling. Det er er bare en fornøjelse at møde dig."

Peter Ingemann er uddannet journalist i 2001. Han blev efterfølgende ansat ved DR i Århus, hvor han var vært på populære programmer som “Guld og grønne skove” og “SOS – jeg har gjort det selv”. I 2004 blev han vært på programmet “Hammerslag” og senere “Nybyggerne”, “3 x beliggenhed” og “Den store bagedyst”.

I 2013 skiftede han til TV2 for at blive vært på TV succesen “Størst”, hvor han besøger de største ting verden over som f.eks. krydstogtskibe, bygninger, restauranter og events.
 
Billetpris: 225,- + gebyr

Nummererede siddepladser

Onsdag den 27. marts kl. 20:00

 
Skive Theater | Theaterpladsen 10, 7800 Skive  | Tlf.: 97 51 35 33 | knud@skivetheater.dk