Neighbours & Friends

Neighbours & Friends, Helge Engelbrechts store sommersangsorkester fra Mariehaven i Ansager er koncertaktuelle og på landevejen først i 2019 med koncerten Akustisk Forår og kan bl.a. opleves i Skive Theater. Dagen og datoen er fastlagt til lørdag den 23. marts 2019.

Lørdag efter lørdag kan man følge Helge & Co. på TV fra de de populære arrangementer ”Sommersang i Mariehaven”, der lokker tusindvis af publikummer til Helge´s baghave i Ansager. Nu gælder det så akustiske toner på Skive Theater.

”Vi glæder os og ser frem til at optræde for første gang på Skive Theater. Vi har afprøvet de akustiske muligheder ved vore koncerter i Mariehaven og publikum har været ret begejstrede. Derfor valgte vi for tre år siden at prøve kræfter med koncerthuse og spillesteder i Danmark og samle tråde til en hel koncert og efterfølgende turnevirksomhed rundt i landet. Det har på alle måder fungeret formidabelt. Nu gælder det så Skive Theater, som passer helt perfekt til vores akustiske opstilling og vi håber naturligvis på stort rykind”, lyder det fra Helge Engelbrecht, ankermand hos de musikalske naboer og venner i Ansager i Vestjylland.

Neighbours & Friends er:

Helge Engelbrecht
Tommy Rasmussen
Ronnie Olesen
Dennis P
Morten Husted
Allan Nagel
Mogens Fangel Damm
Thomas Gundal
Michael Graubæk
Sidsel Marie Michelsen
Sine Bach Rüttel

Nummererede siddepladser.
 
Billetpris 350 kr. + billetgebyr
 

Lørdag den 23. marts kl. 19:30

 
Skive Theater | Theaterpladsen 10, 7800 Skive  | Tlf.: 97 51 35 33 | knud@skivetheater.dk