NÆST Festival 2018

Styregruppen bag NÆST Festival 2018 er stolte af at præsentere følgende artister:

Shy Shy Shy – elektropop
Iørefaldende indiepop, med en både moderne og nostalgisk synth-domineret lyd. I Politiken beskrevet som sobert popsnedkeri med charme og en helt grundlæggende sans for appel.

Supertanker – new wave / indie-pop
Debutkoncert med erfaren skibonits nye orkester. De stærke melodier og eftertænksomme tekster kommer til udtryk med tunge beats, klassiske strygerarrangementer og lækre synths.  

Tears – pop / rock
Pionér fra den Aarhusianske undergrund i nye klæder – normalt som band, men særligt for denne aften med flygel og saxofon.

Color, The Blind – Indiefolk
Ærlig og organisk fremført musik, som genremæssigt hører til et sted mellem indiefolk, country og americana.

Umpas – ’umpas-musik’
Festlig musik med stærke rødder i klezmer, balkan, polka og surf, der bliver leveret med kraftig overbevisning og originalitet.

Dea Marie – nysgerrigt genremix
Musik der har fokus på eksotiske rytmer og med stor kærlighed til den danske fællessangstradition og folkemusikken, leveret med stor variation og nysgerrighed.

Polars Collide – progressiv dødsmetal
Solidt, sammenspillet og velkomponeret band med høj musikalitet. Helstøbt og original metaloplevelse, der kommer til at rykke i øregangene.

Maine Coon – alternativ rock
Debutkoncert med lokalt bosat rockband, som tager udgangspunkt i 90'ernes grunge-scene, toppet af med en snert af 60'ernes syrerock.


Billetter:

80 kr i forsalg

100 kr i døren
 

Lørdag den 3. november kl. 18:00

 
Skive Theater | Theaterpladsen 10, 7800 Skive  | Tlf.: 97 51 35 33 | knud@skivetheater.dk