Luftens Helte

Find dine mest slidstærke dansesko frem, tag dine bedste venner under armen og begynd at varme stemmen godt og grundigt op. 

Luftens Helte melder nemlig klar til at fyre op under Skive Theater til efteråret, og det kommer bestemt ikke til at gå stille for sig!

Det bliver en musikalsk oplevelse i absolut særklasse og en fest uden lige, når det 19-mand store band vækker de kendte sange fra film som Løvernes Konge, Tarzan, Frozen, Aristocats, Herkules og mange flere til live – live på scenen. 

Luftens Helte har spillet koncerter for fulde huse landet over og nu er de klar til at indtage Skive Theater fredag den 11. december.

Luftens Helte består af en energisk og farvestrålende rytmegruppe, der kan sætte gang i enhver junglefest, en sprudlende blæser- og strygersektion, der får selv det tungeste tag til at lette og hårene til at rejse sig, samt hele tre forsangere, der på hver deres karakteristiske måde tager publikum ind i et magisk univers. Det store væld af forskellige instrumenter giver tilsammen den autentiske lyd, man kender fra de velkendte og højtelskede tegnefilm.

Luftens Helte er lyden af energi, fest og magi kogt ind til en helt særlig koncertoplevelse, du aldrig vil glemme. 

Når du køber billet kan du vælge mellem siddepladser på balkonen eller ståpladser med fællessang på gulvet. 

Entre: 195 kr. + gebyr 
 

Fredag den 11. december kl 21:00

Der er lagt op til en fest udover det sædvanlige når det 19 mand store orkester spiller alle de kendte Disney sange for fuld udblæsning!
 
Skive Theater | Theaterpladsen 10, 7800 Skive  | Tlf.: 97 51 35 33 | knud@skivetheater.dk