Niels Lan Doky Trio - Jubilæumskoncert

Koncerten er det andet store arrangement i forbindelse med Skive Jazzklubs 30-års jubilæum. Derfor er det en særlig glæde at kunne byde velkommen til denne trio under ledelse af Niels Lan Doky, der er en velkendt stjerne på den internationale jazzhimmel.

Hans karriere startede allerede som 13-årig, og som kun 15-årig spillede han sammen med jazzlegender som Thad Jones og Ernie Wilkins. Han har samarbejdet med jazzens største koryfæer og vundet priser og anerkendelse verden over, hvor han også har været bosat i New York og senest Paris. Undervejs har han konstant udviklet sit raffinerede spil fra enkel stilsikker elegance til mere løsslupne passager, hvor han afsøger flyglets muligheder. En udsøgt fornøjelse for enhver tilhører.
 
Niels Lan Doky har udgivet 41 plader siden 1986. Det er i skrivende stund planen, at den næste skal indspilles i det berømte Abbey Road studie i London. Repertoiret vil udelukkende komme til at omfatte hans egne kompositioner. Efter indspilningen drager musikerne på turné i Danmark og derefter Europa, Asien og USA.

Niels Lan Doky har et særligt blik for at spotte nye jazztalenter og tage dem under sine oplærende vinger. Til trioen har han udvalgt bassisten Tobias Dall og trommeslageren Niclas Bardeleben.

Tobias Dall har en flydende melodisk og lyrisk spillestil og ikke mindst et kraftfuldt rytmisk drive.

Klubbens publikum husker ham sikkert fra hans seneste optæden i Skive Jazzklub i Malene Kjærgård Group.

Niclas Bardeleben trådte som helt ung ind i trioen i 2011. Siden da har han konstant udviklet sit spil og høstet stor anerkendelse på vore breddegrader såvel som i det store udland. Det bliver interessant at lægge øre til hans nuværende niveau.

Da klubbens udsendte overværede en koncert med trioen, stod det lysende klart, at de musikere skulle til Skive Jazzklub.

God fornøjelse!

Entré: Medlemmer 120 kr. Gæster 150 kr. Unge under 25 år 30 kr.

Koncerten sker i samarbejde med Skive Theater.

Billetter kan kun købes ved indgangen.

Søndag d. 11. november kl. 15.00 i Skive Theater

Mulighed for frokostbuffet for blot 100 kr. fra kl. 13.00.

Bestilles ved at sende mail med antal til knud@skivetheater.dk SENEST den 7. november.

NB: ØNSKER I AT SIDDE SAMMEN TIL FROKOSTEN SKAL I BESTILLE SAMLET!!
 
 
 
Skive Theater | Theaterpladsen 10, 7800 Skive  | Tlf.: 97 51 35 33 | knud@skivetheater.dk