Velkommen til Skive Theater!

Vi håber at I finder et eller flere kulturelle arrangementer som falder i jeres smag, og vi ser frem til at byde jer velkommen i vore smukke lokaler. Se salplanen HER

Skive Theater er med sine mere end 125 år på bagen en vigtig del af Skive og omegns kulturliv. I de senere år er der, gennem en bevidst satsning, kommet øget fokus på kulturen og bredden af de arrangementer der præsenteres i Skive Theater. Skive Kommune har med et årligt driftstilskud muliggjort, at Skive Theater kan præsentere et bredt og alsidigt kulturprogram for såvel unge som ældre.

Skive Theater arrangerer selv en lang række arrangementer, primært indenfor akustisk og rytmisk muisk, stand-up og foredrag. Herudover arbejder Skive Theater tæt sammen med husets faste brugere - Skive Jazz Klub, Skive og Omegns Teaterkreds, som du kan læse mere om under deres menupunkt.

Vi håber at I finder arrangementerne interessante og ser frem til at byde jer velkommen som gæst i Skive Theater. Vi skal gøre vort bedste for at I får en rigtig god oplevelse!

Husk forøvrigt jævnligt at tjekke hjemmesiden, da der løbende tilføjes nye arrangementer. Husk også at tilmelde dig det elektroniske nyhedsbrev her på hjemmesiden, således at du altid er først med det sidste.

 

Med venlig hilsen

Skive Theater

Skive Theater | Theaterpladsen 10, 7800 Skive  | Tlf.: 97 51 35 33 | knud@skivetheater.dk