Frivillig Hjælper

Er du som os en person med forkærlighed for musik, fest og farver? Kan bare ikke få nok af liv og glade dage og elsker at være lige dér hvor det sker? Har du samtidig et ønske om at støtte det kulturelle liv i Skive, ja så er det lige dig vi har brug for!

I forbindelse med afviklingen af de mange arrangementer i Skive Theater har vi altid brug for en håndfuld hjælpere, der sammen med vores faste personale skal være med til at give vores gæster den altid bedst mulige oplevelse.

Arbejdsopgaverne vil hovedsageligt bestå i scenearbejde, hvor kunstnere og lydmænd m.m. altid har brug for et par arbejdsvillige hænder til at hjælpe med praktiske opgaver. Vores frivillige bemander også baren og indgangen - ved førstnævnte kræver det selvfølgelig, at du er fyldt 18 år. Derudover deler vi af og til plakater, flyers m.m. ud til butikker og forskellige virksomheder, hvor vi godt kunne bruge en ekstra hånd i ny og næ.   

Udover at du bliver en del af et festligt sammenhold belønner vi dig også med mulighed for gratis adgang til alle vores arrangementer. 

Så har du et ønske om at være med bag scenen i et aktiv kulturhus, der hvor det sker, og du lyst til yde en indsats for kulturen i Skive, så meld dig som hjælper ved at kontakte os på: 


info@skivetheater.dk
 eller på tlf. 97513533.
 
Skive Theater | Theaterpladsen 10, 7800 Skive  | Tlf.: 97 51 35 33 | knud@skivetheater.dk