|
|
|
|
|
|
|
- Gambas rejer i chili hvidløgs smør sauce med urter
- Røget laks med syrlig mayo og urter
- Chorizo pølser stegt med peberfrugter og artiskokker
- Carpaccio med rucola og frisk høvlet parmesan
- Lufttørret okseinderlår med tørret fersken kompot og tør ost
- Serrano skinke med melon og frisk basilikum
- Bruschetta med soltørret tomat og hvidløgs creme
- Gazpacho med agurk, citrus og syrnet creme
- Grillet tun med variation af løg
- Risotto med trøfler og sprød pan’cetta
- Fad med Serrano skinke
- Pirogger med svampe i ricotta ost
- Spanske ægge a la tortilla
- Spanske kødboller
- Saltimbocca alla Romana
- Braiserede svinekæber med rosmarin og hvidløg, i sky sauce
- Braiseret oksebryst med rosmarin, hvidløg og timian
- Chili stegte små kartofler, kartoffel stykker med tomat
- Citrus-lime kylling med kartofler, krydderurter
- Moussaka
- Grillet Porchetta
- 3 Slags brød med oliven tapanade, kikærte pure og tomat relish
- Fennikel salat i vinaigrette, tranebær og kørvel
- Oliven salat med frisk pasta og soltørret tomater, estragon
- Tomat salat med basilikum og mozzarella
- Tiramisu
- Gode oste med sødt, druer og kiks
- Chokoladekage med marinerede bær og vanilje crème
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|