Folkeklubben

Folkeklubben klar med ny plade og stor Danmarksturné 

Folkeklubben udsender 26. oktober 2018 deres fjerde album med titlen ”Sort Tulipan”. Fra januar 2019 tager de på deres hidtil største turné landet rundt.

Folkeklubben har gennem 7 år markeret sig som et af landets bedste og mest flittige liveorkestre. Når trioen i foråret 2019 stævner ud på turné, er det med et splinternyt album i ryggen. Det nye album består af 11 sange og følger op på et i forvejen imponerende bagkatalog med hits som ”Fedterøv”, ”Danmarksfilm” og ”Torben Ulrich”. Førstesinglen fra det nye album, ”Men Ikke Endnu En Vinter”, er allerede ude og hører til blandt de mest spillede sange i landets radioer.

Turnéen består af 18 store, stående koncerter. Om de kommende koncerter siger bandet:

Det bliver et poetisk rockbrag af en aften! Med den nye plade er vi gået efter at udfordre vores identitet og lydbillede og vi glæder os til at bringe denne ambition videre ind på livescenen - og give vores publikum dét, de ikke vidste de gerne ville have. Vi glæder os til at blande bagkataloget med helt nye og hårdtslående sange, der vil vise nye sider af klubben.

De sidste par år er gået stærkt for trioen. De har siden 2011 rundet de 35.000 solgte plader, forrige album ”Slå Flint!” (2016) blev af flere medier kåret blandt årets absolut bedste og bandets koncerter er et kapitel for sig. Klubben er gået fra de små steder til at spille og fylde de store koncertsteder. 18 store koncerter er linet op fra januar 2018 og billetsalget er i fuld gang. 
 
Velkommen i klubben!

Billetpris 250 kr. + gebyr

Fredag den 8. marts kl. 20:00

 
Skive Theater | Theaterpladsen 10, 7800 Skive  | Tlf.: 97 51 35 33 | knud@skivetheater.dk