Ester Brohus Band med Karsten Skovgaard

Ester Brohus har fået en ny musikalsk samarbejdspartner i Karsten Skovgaard, som længe var Kim Larsens kapelmester. Sammen drager de på tour i 2020 med fuldt orkester.

Mødet mellem Ester Brohus og Karsten Skovgaard skete ved lidt af en tilfældighed. ‘Jeg havde netop færdiggjort al materialet til en ny udgivelse, da jeg mødte Karsten. Det kunne ikke passe bedre. Karsten er meget inspirerende at arbejde sammen med, og så spiller han jo helt fantastisk’, fortæller Ester Brohus, som arbejder på sit 12. album, som forventes at komme på gaden i begyndelsen af 2020.

24 år som Kim Larsens kapelmester og guitarist er længe, men ikke desto mindre har det nye musikalske bekendtskab mellem Brohus og Skovgaard udviklet sig til hurtigt at blive meget mere end et tilfældigt møde. Det har nemlig vist sig, at de to musikere er et rigtig godt makkerpar, som ikke mindst nyder godt af hinandens gode humør.

Karsten Skovgaard er derfor i fuld gang med at sætte sit unikke aftryk på Esters nye sange. Det betyder lange og intense dage i øvelokalet i Odense.
‘Jeg har altid syntes, at Ester sang fremragende. Magen til solsort skal man lede længe efter’  lyder det fra Karsten Skovgaard.
 
Unummererede siddepladser - café opstilling

Billetpris 220,- + billetgebyr


Fredag den 30. oktober kl. 21:00

ESTER BROHUS BAND:
Ester Brohus: vokal & guitar
Karsten Skovgaard: guitar
Sabrina Brohus: kor
Andreas Hatholt: bas
Kristian Karottki: trommer   
 
Skive Theater | Theaterpladsen 10, 7800 Skive  | Tlf.: 97 51 35 33 | knud@skivetheater.dk