Eventyret starter i din baghave

Eventyreren og Jægersoldaten Erik
Dit eventyr starter i baghaven

Er du klar til at komme på en inspirerende rejse?
Så kom til et foredrag om personlig udvikling, hvor der skæres helt ind til benet, når Erik fortæller hvordan du når i mål med dine drømme!

Vi kender Erik fra TV2’ serien Korpset, hvor han har presset helt grønne aspiranter til det ekstreme både fysisk og mentalt. Når deltagerne er tættest på at give op, træder den erfarne fynbo til med vejledning, konstruktiv kritik og opmuntring for at hjælpe dem med at fuldføre deres mission.
Som tidligere medlem af Siriuspatruljen og Jægerkorpset går ekspeditionslederen aldrig på kompromis, når det kommer til nye udfordringer. Han har krydset den frosne tundra, ligget i formation i fjendtlige territorier i timevis og er desuden med i Eventyrernes Klub. På sine rejser har Erik erfaret én vigtig ting: den motivation og vilje, det kræver at komme igennem ekstreme situationer, kan overføres på vores oplevelser i dagligdagen som ægtefæller, kærester og forældre. Derfor giver han sit publikum et andet syn på hverdagen og det at møde det uventede og det udfordrende med et åbent sind.
Da Erik oplever, at mange ser begrænsninger i stedet for muligheder, giver han sit bud på blandt andet;

-Hvad der skal til, for at vi flytter os som mennesker.
-Hvad har indflydelse på vores liv.
-Hvad kan vi selv gøre for at påvirke vores liv.
-Hvilke værktøjer og huske ord kan give os overskud i hverdagen og som menneske.

Når Erik siger, at ”eventyret starter i din baghave”, mener han det bogstaveligt talt. Alle kan komme videre, og det er de første skridt, der tæller. Dem har Erik aldrig været bange for at tage i sit eget liv.
Denne aften i selskab med Erik giver dig redskaber til at holde din personlige indstilling åben og positiv samt øge chancen for, at du når i mål med dine drømme, arbejdsopgaver og får en bedre hverdag.
Undervejs trækker Erik på de mange personlige oplevelser og refleksioner fra militærets special styrker og de mange ekspeditioner.
Glæd dig til en spændende, lærerig og underholdende aften.

Billetpris: 205,- + billetgebyr

Nummererede siddepladser

Torsdag den 19. november kl. 19:30

 
Skive Theater | Theaterpladsen 10, 7800 Skive  | Tlf.: 97 51 35 33 | knud@skivetheater.dk