AMERICAN IDOLS VINDERNE: KRIS ALLEN & DAVID COOK

Er du ægte American Idol fan, så vil du ikke gå glip af 7. og 8. sæsons vindere Kris Allen og David Cook når de optræder på deres akustiske forårs tour: “Dave & Kris Go To Europe Acoustic Tour 2020”.

Kris Allen huskes fra hans sejr i 8. sæson af American Idol, der mildest talt rystede hele showet, da Adam Lambert – nuværende forsanger i Queen - var spået til at vinde den sæson! Kris forbløffede dog alle og sejrede med sin version af den klassiske soulsang ”Ain’t No Sunshine”. Kris Allens seneste to album har været i Top 20 på Billboard og han har optrådt på flere festivaler, herunder den store amerikanske Bonnaroo festival.

David Cook vandt showets 7. sæson og var ligesom Kris Allen, ikke blevet ”spået” som vinder! Han formåede dog at overbevise alle og sejrede med sin alternative version af Michael Jacksons ”Billie Jean”. Siden David Cook vandt i 2008 har han haft ikke mindre en 11 sange på Billboard Hot 100, og hans seneste album fra 2018 peakede som nummer 5 på den amerikanske indie hitliste.

Det er således to American Idol vindere der gæster Skive Theater, på en eksklusiv Europa tour, hvor de giver koncert i 8 byer: Dublin, London, Manchester, Glasgow, København, Stokholm, Helsinki og så i Skive Theater.

Om baggrunden for at få dem til Skive, siger Knud Bjerre fra Skive Theater: ”Der er helt åbenlyst tale om to mega talenter, for ellers vinder man jo ikke American Idol. Og så var vi endnu engang heldige med, at der lige var et hul i en kalender der skulle fyldes, så det var økonomisk muligt. Billetprisen er derfor sat til kun 125 kr. + billetgebyr, så jeg håber at rigtig mange vil give det en chance, og har lyst til at opleve de to fantastiske sangere, alene på scenen med deres guitar. ”

Ikke nummererede siddepladser.

Billetpris 125,- + billetgebyr
 

Onsdag den 10. marts kl. 20:00

Se og hør Kris Allen her:
 
Se og hør David Cook her:
 
Skive Theater | Theaterpladsen 10, 7800 Skive  | Tlf.: 97 51 35 33 | knud@skivetheater.dk