Curtis Stigers (USA)

 
Der er gået 5 år siden Curtis Stigers sidst gæstede Skive Theater sammen med sit forrygende amerikanske band.
 
Vi er glade for igen at kunne byde velkommen til denne fantastiske crooner, der er det tætteste du kommer på Frank Sinatra. Hans meget karakteristiske stemme passer også perfekt til den store amerikanske sangskat, samt naturligvis hans egne sange som
"I Wonder Why" og "You're All That Matters To Me".

Her følger et udpluk af Skive Folkeblads anmeldelse for 5 år siden:

Hurra for Curtis Stigers

Det er ingen hemmelighed, at »verdensstjerner« ofte er blevet markedsført som sådan - uden at være det. Publikum bruger efterfølgende dage på at folde tæerne ud efter at have oplevet forfaldet - og en svag afglans af en stjerne.

Sjældent har betegnelsen »verdensstjerne« dog været mere sandfærdig end da Curtis Stigers kom med sin kvintet - og sikken fantastisk aften, det blev.
Tjekker man Wikipedia på nettet - og hjemmesiden er bedre end sit rygte - har Curtis Stigers optrådt sammen med Elton John, Eric Clapton, Prince, Bonnie Raitt, Rod Stewart og Joe Cocker.

Curtis Stigers har de senere år været en hyppig gæst i Danmark, hvor han oftest spiller for fulde huse i Copenhagen Jazzhouse, og Skive Theater var ét ud af kun fire danske spillesteder i denne omgang.

Koncerten blev indledt helt traditionelt med Randy Newmann-klassikeren »I’ll be home«. Det blev en all American stjerneparade, foruden egne kompositioner som festlige »Hooray for Love«, serverede han sange af Emmylou Harris, Steve Earle og Bob Dylan. Blandt de sidste sange var en Lennon-klassiker, og der var ikke ligegyldig smalltalk, der faldt mellem sangene.

Men det var ikke alene udvalget af sange, der imponerede - det gjorde bestemt også Curtis Stigers’ musikere. Det svingede, og publikum sparede ikke på de velfortjente klapsalver. Og saxofonen - den tog han sig selv af, så man kunne høre, hvor mange sider, det enestående talent har.
 
Du kan allerede nu godt glæde dig til en endnu en fantastisk koncert i Skive Theater.

Nummererede siddepladser.
 
Billetpris 275,- + billetgebyr
 

Onsdag den 1. maj kl. 20:00

Lyt til Curtis Stigers her:

 
 
Skive Theater | Theaterpladsen 10, 7800 Skive  | Tlf.: 97 51 35 33 | knud@skivetheater.dk