Dobbeltkoncert: Coldplace & ACDC UK

Der bliver et brag af en aften, når de to engelske coverbands ColdPlace og AC/DC UK begge går på scenen i KulturCenter Limfjord, lørdag den 20. november 2021.

Det er femte gang at ColdPlace, der er verdens største og mest anmelderroste Coldplay-coverband besøger Skive. De spiller over hele verden og har bl.a. været på turné i Mellemøsten og Australien.

Chris Martin fra Coldplay har været til flere ColdPlace koncerter, og de er det eneste coverband i verden, som Coldplay selv anerkender og anbefaler. Det gør de fordi de har genskabt et liveshow som kommer utrolig tæt på det, man vil opleve til en koncert med det rigtige band. Ikke bare lyden men også udseendet og stemningen er en knivskarp gengivelse.AC/DC UK er Storbritanniens bedste og mest succesfulde AC/DC cover band. Siden 2010 har bandet givet flere end 500 koncerter i 13 lande.

Nu kommer AC/DC UK for tredje gang til Skive med deres gennemførte show bestående af tro fortolkninger af AC/DC’s imponerende bagkatalog af ikoniske rock-klassikere og et fantastisk og energisk sceneshow med kanoner og ild!

Glem alt om halvdårlige, lokale kopi-bands. AC/DC UK spiller på kæmpe scener i hele Europa med sit eksplosive show, som udmærker sig ved at komme enormt tæt på originalen i både udseende og lyd! AC/DC UK har blandt andet spillet på O2 Arena i hjemlandet, hvor de trækker fulde huse.

Program:
20:00 ColdPlace (UK)
21:30 Pause
22:00 AC/DC UK
23:30 Tak for i aften

Gå ikke glip af denne uforlignelige Coldplay og AC/DC-fest med timevis af fed rock, masser af fadøl og et sceneshow, som har gjort de to bands til nogle af Europas allermest eftertragtede cover-bands!

Ståpladser: 220 + billetgebyr
Siddepladser: 270 + billetgebyr
 

Lørdag den 20. november kl. 20:00 - Bemærk at koncerten afholdes i KulturCenter Limfjord

 
Skive Theater | Theaterpladsen 10, 7800 Skive  | Tlf.: 97 51 35 33 | knud@skivetheater.dk