Straight No Chaser (USA)

I en tid hvor rigtig meget popmusik er et produkt af digital behandling, er Straight No Chaser den ægte vare. 10 uforfalskede mandlige stemmer der smelter sammen til ekstraordinær musik, der bevæger folk… og med et umiskendeligt islæt af humor.

Gruppen blev opdaget af pladeselskabet Atlantics chef i 2008 og siden er det gået stærkt med albumudgivelser og koncerter i mange lande – Straight No Chaser er kendt og anerkendt for deres uforglemmelige live optrædener.

Gruppens mere end 25 millioner visninger på YouTube og deres solide fanskare taler også deres tydelige sprog om en helt usædvanlig succes for en a capella gruppe.

Hvis udtrykket "mandlige a cappella gruppe" fremmaner et billede af studerende i blå blazere, slips, og khakis synger traditionelle kollegium sange på ivied campusser ... tro om igen.
 
Straight No Chaser har vist sig som et fænomen med en massiv fanbase, mange nationale tv-optrædener og dokumenteret succes med CD udgivelser.

The New Oldfashioned Tour kommer til Skve i hælene på udgivelsen af ​​deres nye album "The New Oldfashioned", der er deres femte album udgivelse gennem Atlantic Records. Albummet har et udvalg af sange, og udforsker flere indflydelsesrige musikalske epoker og ualmindeligt unikke medleys.

Straight No Chaser er den ægte vare, den fængslende lyd af ​​ti uforfalskede menneskelige stemmer der har opbygget et ry som et uforglemmelig live-act.
 
Vi garanterer en oplevelse udover det sædvanlige, når Straight No Chaser besøger Skive Theater!
 
Unummererede siddepladser
 
Entre: Kr. 195 + gebyr
 

Onsdag den 9. marts kl. 20.00

Glæd jer til sang i verdensklasse.
Klik på billedet for at se og høre live optræden: 
Skive Theater | Theaterpladsen 10, 7800 Skive  | Tlf.: 97 51 35 33 | info@skivetheater.dk