Songs and Joy

Skive Theater danner torsdag den 9. november rammen om det nye band ”Songs and Joy” der med en besætning på 11 mand (m/k) indtager scenen og fylder den gamle teatersal med både kendte og ukendte numre indenfor rytmisk kirkemusik. Men slet ikke af den slags man ellers kan høre rundt om i landet kirker, for selvom bandets stifter og sanger Michael Halle og kapelmester Lene Vammen Bisgaard er lokale kirkemusikere, har de i ”Songs and Joy” lagt den traditionelle kirkemusik på hylden. Til gengæld har de fundet en masse andre sange frem fra gemmerne der alle sammen relaterer sig til det glædelige i det kristne budskab. Melodiske og udtryksfulde sange der sætter én i en rigtig dejlig stemning, og det uanset om man er meget eller lidt troende.  Og ifølge Michael Halle handler det slet ikke om nogen bestemt retning indenfor den kristne tro, men er fællestro på at der er noget der er større end os mennesker, nemlig kærlighed.

”I udlandet indgår mange af de sange vi spiller til koncerten, i det der kaldes Hillsongs, Worship songs eller Gospel. Koncerter der nemt trækker 20-25.000 tilskuere. Men ”Songs and Joy” er hverken det ene eller andet, men alligevel lidt af det bedste fra det hele. Og så tilføjer vi en række meget kendte sange af både Beatles, Beth Hart, Billy Joel, Elton John og mange flere der alle refererer til det der siges til ethvert bryllup, at: størst af alt er kærligheden” siger Michael Halle

Udover den 11 mand store besætning i ”Songs and Joy” får bandet opbakning af det lokale Limfjordskor under ledelse af Jens Bøgestrand og Skive Musikskoles børnekor under ledelse af Jette Holm Eriksen.

Entréprisen for denne storslåede koncert er 185 kr. pr. billet og da alle medvirkende har valgt at optræde gratis, kan overskuddet gå ubeskåret til Folkekirkens Nødhjælp.

 
”Songs and Joy” er:

Michael Halle                                 sang
Katcha Sidelmann                          sang
Marianne Gade                              sang
Annette Holm                                sang
Lene Vammen Bisgaard                  kapelmester og piano
Lada Fedorova                               violin
Frederik Skourup Søndergaard        keyboards
Trier Skovgaard Christensen           bas
Andreas Mulvad                             trommer
Victor Halle                                   guitar
Steen Andersen                             guitar

Unummererede siddepladser
 
Billetpris 185,- + billetgebyr - Børn under 12 år gratis adgang
 
 

Torsdag den 9. november, kl. 19:30

 
Skive Theater | Theaterpladsen 10, 7800 Skive  | Tlf.: 97 51 35 33 | info@skivetheater.dk