SISTERS OF JAZZ

A tribute to the hidden Ladies of Jazz

Den danske og nordiske jazzscene er ikke just overbefolket af ensembler, der udelukkende består af kvindelige musikere. Derfor er det ekstra forfriskende, at SISTERS OF JAZZ  er kommet på banen.  Bandet hylder nogle af de skjulte men alligevel succesrige damer inden for jazz, som står bag tekst, musik og arrangementer til nogle af de mest spillede og elskede jazzstandards gennem tiderne. Der drejer sig om musikere som Mary Lou Williams, Carly Bley, Dorothy Fields og danske Karen Jønsson.

SISTERS OF JAZZ blev oprindelig sat sammen til en koncert i 2014 under ledelse af den svenske jazzsangerinde og sangskriver Anna Pauline. Koncerten, som var en hyldest til de kvindelige jazzvokalister, blev så stor en succes, at det blev besluttet at danne et fast orkester. Bandet udvidede sit repertoire til også at omfatte kvindelige komponister og tekstforfattere.

Skive Jazzklub afvikler almindeligvis ikke koncerter i den travle julemåned. Men dette charmerende band er en dejlig gave til jazzen. Derfor skal de musikere på scenen, selv i december måned.

En aften med iørefaldende og udadvendt jazz.

Entré: Medlemmer 100 kr. Gæster 120 kr. Unge under 25 år 30 kr.

Billetter kan kun købes ved indgangen.

Mandag den 11. december kl. 13.30

Line-up: Anna Pauline (SE og voc), Amanda Sedgewick (SE og sax), Lis Wessberg DK og basun), Catrine Frølund (DK og piano), Ida Hvid (DK og b) og Cornelia Nilsson (SE og dr +perc)
 
Skive Theater | Theaterpladsen 10, 7800 Skive  | Tlf.: 97 51 35 33 | info@skivetheater.dk