Peter Suwalski´s Latin Quarter

Nyder man sprudlende og levende latin-musik, er det denne aften man skal møde op i Skive Jazzklub. Klubben har en stor skare af medlemmer, der sætter stærkt pris på de fornøjelige og livgivende musikalske udtryk i netop den stilart. Bandet vil præsentere de klassiske numre krydret med egne kompositioner.

Peter Suwalski står i spidsen af bandet og betjener selv trommer og congas med inspiration fra cubansk musik over jazz til salsa. Han høster stor anerkendelse for sin medlevende kunnen.

Camilla Viancos Holst har sydamerikansk baggrund. Det udnytter hun til fulde som sanger med en inspirerende fremtoning, der har sit udspring i hendes uddannelse som danser. En fin kombination af sang og dans.

Niels Thybo sidder ved flyglet og er kendt for sine egne udgivelser udgivet gennem de seneste år. Han sætter sit præg på musikken via sin store spilleglæde. 

Henri Benitez har med sine cubanske rødder fundamentet helt i top for at lægge bund i musikken på sin bas. Han synger desuden med, når bandet bryder ud i korsang.

Lars Søberg  har et solidt greb om trompeten og blæser de musikalske løjer ud til publikum.

Det bliver en opfriskende start på efterårssæsonen.

Entré: Medlemmer 100 kr. Gæster 120 kr. Unge under 25 år 30 kr.

Billetter kan kun købes ved indgangen.

Torsdag den 14. september kl. 19:30

 
Skive Theater | Theaterpladsen 10, 7800 Skive  | Tlf.: 97 51 35 33 | info@skivetheater.dk