Hypnoseshow med Lasse Kvist

Hvad er hypnose? Hvordan kan det hjælpe? Hvordan kan det at tale sammen skabe varige ændringer?

Få svar på ovenstående spørgsmål og mange flere, når Lasse Kvist besøger Skive Theater.

I et fantastisk show serverer Lasse fakta om hypnose på en humoristisk måde. Lattermusklerne bliver motioneret, mens Lasse luger ud i de mange misforståelser og får afmystificeret hypnosen.

Som publikum får du lov at opleve hypnosen helt tæt på, og muligheden for at mærke den på egen krop. De heldige kommer på scenen og får en oplevelse for livet, når de for alvor får lov at give fantasien frit spil.

Kom og vær med! Det er sjovt for alle, og fuldstændigt valgfrit om man vil deltage eller om man bare vil have et godt grin. 
Snyd ikke dig selv for en oplevelse ud over det sædvanlige!

Lasse er certificeret Master Hypnoterapeut og Master Showhypnotisør, og han har i flere år både behandlet folk og optrådt med showhypnose. I samarbejde med TV Midt/Vest har Lasse lavet Tv-programmerne ”Hypnotisøren fra Skive”, og nu får du muligheden for at opleve ham live.

Med humor og et glimt i øjet demonstrer Lasse Kvist hvad hypnose i virkeligheden er, og publikum efterlades med ømme lattermuskler!

”Latterkramper og ømme mavemuskler var en del af oplevelsen…”

- Lisbeth Søndergaard
 
”… med humor på et højt plan, kan man ikke andet end føle sig i godt selskab når Lasse ruller sig ud”

- Stine Bred

Showet varer ca. 80 min., og er en god kombination af underholdende fakta, serveret med praktiske eksempler, og et fantastisk underholdende show hvor forestillingsevnen og fantasien får frit spil. 

Ikke nummererede siddepladser

Billetpris 140 kr. + gebyr - gruppebillet til 4 personer kun 495 kr. + gebyr
 

Onsdag den 28. februar, kl. 20.00

 
Skive Theater | Theaterpladsen 10, 7800 Skive  | Tlf.: 97 51 35 33 | info@skivetheater.dk