JULEFROKOST 2018 – DET STORE JULEBAL MED CONTEXTI 2017 havde vi som noget nyt live orkester på i foyeren og det var et hit. Folk var meget tilfredse med at de kunne tale sammen ved bordene inde i salen, samtidig med at de i foyeren kunne feste til live musik og hænge ud i baren i foyre.
Vi har derfor igen i 2018 valgt at have live musik i foyeren, og vi er super glade for, at det er lykkedes os at få populære Context til at spille.

Vi holder det store julebal med julefrokost:
Lørdag den 24. november Fredag den 30. november
Lørdag den 1. december
Fredag den 7. december Lørdag den 8. december
Andre dage mulige på forespørgsel.
Alle dage starter vi kl. 19:00. Pris pr. kuvert er uændret kun 525,- kr.
NB: Velkomstdrink inden spisningen, samt kaffe med cognac eller Baileys umiddelbart efter spisningen kan tilkøbes for kun 50 kr. pr. person. Prisen er inklusiv øl/juleøl fra Hancock og Tuborg samt sodavand og vin ad libitum helt frem til kl. 01.00. Reserver plads allerede nu ved at skrive til knud@skivetheater.dk
|
|
MENU JULEFROKOST 2018 Serveret på bordene: Marinerede sild med karrysalat og rødløg
Gin trukne sild med æble og havtorn
Rødspættefileter med hjemmerørt remoulade og citron
På buffeten: Tarteletter med høns i asparges
Varmrøget laks med citrus perler og urtecreme
Smørfisk med frisk tomat-persille relish og små salater
Andemousse med små toast, grønt og blåbær sirup
Skiver af landskinke med grønkåls-granatæble salat, syltede pærer og sprøde jordskokker
Lækre pateer med cornichons og sødede rødbeder
Brunede kartofler
Julemedister med hjemmelavet rødkål
Stegte-confiterede andelår med langtidsbagte rodfrugter
Øl marineret Juleskinke, glaseret med honning og krydderurter
Dansk flæskesteg med sprød svær, bagte danske vinteræbler og tranebær
Sky sauce
------
Klassisk ris a la mande med kirsebærsovs
3 gode oste med tørret frugt, druer samt sprøde kiks
------
Natmad: Cremet Kartoffel-porre suppe med ristet bacon, purløg og brød |
|