Rob Ickes & Trey Hensley

I oktober måned var jeg til koncert på The Station Inn i Nashville, og der hørte jeg to fantastiske musikere: Rob Ickes og Trey Hensley!

Jeg sagde til dem, at kom de nogensinde til Danmark, så skulle de spille i Skive Theater. Det gør de nu, og jeg glæder mig til at præsentere deres fantastiske musik for så mange som muligt – derfor den gratis entre!

De blev sidste år nomineret til en Grammy for årets bluegrass-album ”Before the sun goes down”, der er deres debut-album sammen.

Dobro-legenden Rob Ickes, har modtaget IBMAs award som årets Dobro-spiller ikke mindre end 15 gange, og er den mest vindende instrumentalist i IBMAs historie. Han har spillet med Dolly Parton, Willine Nelson, Dave Lee Roth og mange mange flere.

 Trey Hensley debuterede allerede som 11-årig på The Grand Ole Opry og har spillet og sunget med June Carter, Johnny Cash, The ak Ridge Boys og mange mange flere.

Der er i sandhed lagt op til en forrygende aften, med internationale bluegrass musikere, som vi meget sjældent ser i Danmark, og vil næppe før har set i Skive.

Så Skive, nu er resten op til jer! Tag naboen og vennerne med – det er som sagt helt gratis!


Rigtig god fornøjelse!

Knud, Skive Theater

Ikke nummererede siddepladser

Lørdag den 5. maj kl. 22:00

 
Skive Theater | Theaterpladsen 10, 7800 Skive  | Tlf.: 97 51 35 33 | info@skivetheater.dk