Hugo Helmig

Hvad gør man, når man som kun 18-årig sanger skal til at udgive sin debutsingle, og ens forældre hedder Thomas Helmig og Renée Toft Simonsen?

Skjuler man sit navn og sin identitet for at overbevise verden om, at man kan selv, eller anerkender man sit ophav på godt og ondt, og springer lige ud i det med en overbevisning om, at personlig identitet alligevel skabes over nogle år? 

Hugo Helmig har altid dyrket musikken, bl.a. på Århus Friskole, der tidligere har udklækket toneangivende musikere og artister. Men det var først efter et efterskoleophold på Eriksminde Efterskole, at han indså, at der ikke var noget andet valg end musikken.

Hugo Helmig henter sin musikalske inspiration fra store singer-songwritere som John Mayer og Ed Sheeran. Første singlen ’Please Don’t Lie’ er en veloplagt popsang om at skrue lidt ned for selviscenesættelsen på de sociale medier og slippe sig selv fri. Hugo udtaler selv:  ”Vi ønsker alle at vise os som perfekte på de sociale medier, men det er der jo ingen, der er. Det er ærgerligt, at det er blevet normen, at vi skal fremstille os selv på denne her overmenneskelige måde. ’Please Don’t Lie’ er en kærlig opsang til os alle – inklusiv mig selv.”

Billetpris: 150 kr. + gebyr Fredag den 2. marts, kl. 21:00

 
Skive Theater | Theaterpladsen 10, 7800 Skive  | Tlf.: 97 51 35 33 | info@skivetheater.dk