FORSLAG TIL HOVEDRET

Gl. dags kalvesteg stegt som vildt, serveret med, Waldorff salat og tyttebær marmelade, asier, brunede- hvide kartofler, bagte bønner med bacon, samt vildt sauce.

Flæskesteg med sprøde svær serveret med lun hjemmelavet rødkål, asier og kartoffel chips, hertil brunede- og hvide kartofler samt brun sovs.

Rosa stegt oksefilet på stegte svampe serveret med bagte gulerødder med timian og honning, fyldt kartoffel og klassisk sauce Bordelaise/rødvinssauce.

Medaljon af oksefilet serveret på stegte svampe og løg, anrettet med porre timbale med frit, smørdampet bønner. Hertil kartoffel tårn rullet i urter samt lys timian creme sauce.

Rosa stegt andebryst serveret med confit af lår anrettet på sauteret østershatte og æbler, gulerods flan med syltede løg, springløg, grov mos. Hertil portvins sauce.

Vildsvinefilet med enebær og rosmarin anrettet på honning bagte porrer og tranebær, hertil bagt svampe mousse og glaseret rødløg samt kartoffel gratin og kraftig skysauce.

Rosa stegt krondyr filet serveret anrettet med stegte østershatte og æbler, gulerods timbale samt rødbede pure, hertil smørdampede forårsløg, Pommes Anna og portvins sauce.

Grillet lammekrone serveret på smørstegte bøgehatte og bagte æbler, anrettet med bagte beder og pastinak pure samt kartoffel duchesse, grillet løg og calvados sauce.

Oskemørbrad rullet i timian serveret på langtidsbagte pastinakker, svampe timbale med løg kompot. Hertil Pommes Røsti og kraftig skysauce.

Helstegt okse mørbrad serveret på sauté af selleri og rødløg samt porre timbale med løg kompot, hertil Pommes Anna og kraftig trøffel sauce.

Rosa stegt kalvefilet fra Himmerland serveret med stegte portobello svampe, anrettet med dampede forårsløg, hertil tomat glaseret kartoffel kage og skysauce.
Skive Theater | Theaterpladsen 10, 7800 Skive  | Tlf.: 97 51 35 33 | info@skivetheater.dk