HAR DU ANDRE ØNSKER SÅ KONTAKT OS!

VI KAN LAVE ALT!

FORSLAG TIL FORRET

Tarteletter med høns i asparges serveret med frisk hakket tomat og persille concassé

Rejecocktail med frisk salat, hvide asparges, kaviar, rød dressing og pynt. Hertil frisk bagt brød samt smør.

Gravad laks serveret med smør ristet toast, hertil asparges, kaviar, hjemmelavet dild dressing og citron.

Hvidvins dampet laks med frisk salat og rejer, tomat, citron og sauce verte. Hertil frisk bagt brød samt smør.

Rim saltet laks serveret med feldsalat vendt i syrnet fløde og saltet citrus, hertil frisk bagt brød samt oliven tapenade og smør.

Terrin af torsk og jomfruhummer med krydderurter serveret med sprød salat og dild creme, hertil frisk bagt brød samt oliven tapenade og smør.

Dampet blomkål maskeret med rød tomatdressing frisk salat og rejer, tomat både, samt citron. Hertil frisk bagt brød samt smør.

Carpaccio af frisk laks med ristet sesam, revet citrus samt syrnet fløde og lime sirup. Hertil frisk bagt brød samt oliven tapenade og smør.

Svinekæbe-skinke terrin serveret med frisk plukkede salater og krydderurter, anrettet med sprøde chips og rødvins glace. Hertil frisk bagt brød samt oliven tapenade og smør.

Hummer bisque suppe serveret med stegt kammusling og dampet hvid fisk, serveret med sauterede grønne asparges. Hertil frisk bagt brød samt oliven tapenade og smør.

Jord skokke suppe serveret med kammusling og grillet peber. Hertil frisk bagt brød samt oliven tapenade og smør.

Røget torsk og laks serveret med terrin af hummer, anrettet med sprød salat med ristet pistacienødder, kørvel pesto. Hertil frisk bagt brød samt oliven tapenade og smør.

Fiske tallerken med sprød hummer kugle, koldrøget laks og dampet fisk serveret med friske salater, krydderurt creme. Hertil frisk bagt brød samt oliven tapenade og smør.

Grillet tun med sesam og stegt kæmpereje serveret med citron-hvidløgs aioli, frisee salat og safran trukne skorzonerrods bånd samt tomat coulis. Hertil frisk bagt brød samt oliven tapenade og smør.

Koriander gravad oksefilet fra Himmerland anrettet med sprød fennikel og blåbær, samt balsamico glace og skovsyre. Hertil frisk bagt brød samt oliven tapenade og smør.

Tapas tallerken med Serano skinke, lufttørret okseinderlår, stegte kæmperejer, persille hummus, soltørret tomat relish. Hertil små krydre brød og flutes samt oliven tapenade og smør.
Skive Theater | Theaterpladsen 10, 7800 Skive  | Tlf.: 97 51 35 33 | info@skivetheater.dk