FORSLAG TIL DESSERT

Nøddebund serveret på fad med rørt is og syltede bær samt friske frugter, serveret med bær sauce.

Vanilje Pocheret pære serveret med hjemmelavet vanilje fløde is, hertil chokoladesauce og marinerede hindbær.

Is bombe med 3 slags hjemmelavet is serveret med sprøde mandel flager samt frisk frugt.

Chokolademousse af belgisk chokolade anrettet med portvins marinerede brombær samt knas karamel-chokolade praline og brombær glace.

Æble parfait med marinerede æbletern, hertil rød æble sirup samt sprøde sesam flager.

Vanilje parfait med ristede pistacienødder, skyr mousse og chokolade

Chokoladekage serveret med hvid chokolade fløde, hertil mango og hindbær coulis.

Frossen nougat fragilite roulade serveret med mango og hindbær coulis

Creme brulé, chokoladekage og syrlig sorbet serveret med bagt figen.

Hindbær dobbelt creme parfait is med ristede pistacienødder og karamel knas, skyr mousse og chokolade ganache.

Chokolade fondant serveret med engelsk vanilje creme tilsmagt med portvin, hertil portvins iscreme.
Skive Theater | Theaterpladsen 10, 7800 Skive  | Tlf.: 97 51 35 33 | info@skivetheater.dk