Copenhagen Soul Trio feat: Daniel von Piekartz

Det bliver en spændende jazzaften med besøg af den danske toptrio i samspil med hollænderen Daniel von Piekartz. Den unge musiker gjorde i 2014 sin entré på hjemlandets  scene med sin medvirken på en storsælgende cd. Hans eminente klaverspil og tidløse vokal sender tankerne i retning af både Ray Charles og Etta James, såvel son Nat King Cole og James Brown.

Også i 2014 var Michael Blicher, Dan Hammer og Snorre Kirk på udkig efter en sanger til deres trio. De mødte tilfældigvis hinanden, og det stod hurtigt  klart, at der var dømt gensidig musikalsk forståelse og tæt samspil fra første tone. Hermed var et fint samarbejde etableret.

Bandet spiller med en klassisk lyd, der bevæger sig i grænselandet mellem soul, jazz og gospel. Med den stil har musikerne høstet mange roser for deres smittende glæde og udadvendte energi. Senere i år går bandet i studiet for at indspille deres første cd. Den kan vi andre se frem til med stor forventning.

Michael Blicher kendt fra KutiMangoes betjener sin sax på bedste vis. Det ved vi fra hans tidligere optræden her i byen.

Dan Hemmer sørger for, at musikken syder og koger, når han folder sig ud på sit orgel.

Snorre Kirk har ofte besøgt Skive Jazzklub som bandleder og sideman. Et gensyn og genhør der imødeses med stor forventning.

En sprudlende jazzaften er i vente.

Entré: Medlemmer 100 kr. Gæster 120 kr. Unge under 25 år 30 kr.

Billetter kan kun købes ved indgangen.

Tirsdag den 31. oktober kl. 19.30

 
Skive Theater | Theaterpladsen 10, 7800 Skive  | Tlf.: 97 51 35 33 | info@skivetheater.dk