Årets julekoncert med Bruce Guthro & Band

Bruce Guthros store irske juleshow har gennem de sidste 5 år opnået stor succes over hele landet. Danskernes hjerter har taget varmt imod dette autentiske univers, som Bruce og bandet formår at fremføre. Med udsolgte koncertsale bekræftes dermed en ny juletradition i Danmark!

Den populære koncert indeholder et mix af sange fra Guthros hjemegn, Nova Scotia i Canada, irske klassikere og en stribe kendte engelsksprogede julesange.

Bruce Guthro er tillige en varm historiefortæller, der med et glimt i øjet beretter om Nova Scotias betagende univers og unikke individer. Guthro har en evne til at tryllebinde publikum både ved sin musik og sin fortælleevne. Læg dertil et scenisk udtryk i absolut særklasse, der giver en komplet oplevelse, der sent glemmes!

”Bandets violinist Roisin Ryan sang duetten ’Mary did you know’ og kom så tæt på englesang, som det vel kan lade sig gøre i disse jordiske omgivelser. Bruce guthro fik på fremragende facon koblet store tanker om livet, et stærkt budskab om kærlighed og håbet om verden uden krig og terror på en koncet der samtidig levered masser af livsglæde” 
                                                                                                                                              Chr. Rimestad, Horsens Folkeblad

 

“Hans voldsomt store stemme bliver bedre og bedre med årene, og den klæder de højstemte ballader, den keltiske musik er så rig på. Sange, som bare løfter og løfter, så man til sidst nærmest ikke rører sit sæde. Det er følsomt, men ikke et hak sentimentalt” 
                                                                                                                 Erik Andreesen, VAF

Nummererede siddepladser.
 
Entre: kr. 275 + gebyr
 

Onsdag den 22. november kl. 20:00

 
Skive Theater | Theaterpladsen 10, 7800 Skive  | Tlf.: 97 51 35 33 | info@skivetheater.dk