Anne Dorte & Maria fra Tøsedrengene

Anne Dorte Michelsen og Maria Bramsen tager på turne med et fantastisk band og alle Tøsedrengenes største hits.

Så er der firserfest og mulighed for at genhøre og synge med på hele Tøsedrengenes store katalog af hits og evergreens.

Anne Dorte Michelsen og Maria Bramsen var Tøsedrengenes oprindelige frontf igurer og sangerinder, og Anne Dorte Michelsen var med til at skrive de fleste af gruppens sange.

De to har nu samlet et eminent hold af landets allerbedste musikere og spiller op til kæmpefest.

Kom og vær med til at gøre koncerterne til alt det som Tøsedrengene i sin tid stod for: Spilleglæde, krop og dans, sange og tekster der rører og fanger.
Indianer, Ud under åben himmel, Sig du kan li’ mig, Vi var engang så tæt, osv, osv er sange, der bliver ved med at genoplive sig selv og som for længst har bevist, at de har alt det, der skal til for at blive stående som en del af den danske sangskat.

Tøsedrengene var et af firsernes første, største og mest toneangivende bands, og havde 6 forrygende år med lige så mange udgivelser.

Orkesteret gik i opløsning med et brag og dets medlemmer spredtes for alle vinde, hvor de f leste siden har gjort sig bemærket solo eller i nye sammenhænge.

Men den dag i dag, er det Tøsedrengenes sange, der mere end noget andet står tilbage og lyser gennem årene og fortæller om en tid, hvor poppen, rocken og det danske sprog i hænderne på pionerer tog en hel ny drejning og skabte en række af navne og bands der i fælleskab stod for den hidtil mest succesfulde epoke i dansk pop musiks historie.

Ikke nummererede siddepladser.

Billetpris 225,- + billetgebyr
 

Lørdag den 23. september kl. 21:00

Skive Theater | Theaterpladsen 10, 7800 Skive  | Tlf.: 97 51 35 33 | info@skivetheater.dk