Andreas Bo - FIFTI-FIFTI - EXTRA SHOW

Da Andreas Bo gæstede Skive Theater i april, skrev Skive Folkeblad:
 
ANDREAS BO I TOPFORM PÅ SKIVE THEATER

Hvis man frygter at runde de 50 år, som toner sig frem som et stort og truende uhyre i horisonten, skal man opleve komikeren Andreas Bo i »Fifty-fifty«.

Han er i storform.

Hvis man vil more sig bedre end længe på en almindelig tirsdag aften skal man gøre det samme.

Andreas Bo kom netop tirsdag aften til Skive Theater med sit show, der handlede om at lade tilfældet råde - og alderens mere eller mindre velkomne velsignelser.

- Jeg tror på tilfældet, konstaterede Andreas Bo, hvis talent ellers ikke beror på tilfældigheder.

Han kan sin metier. Andreas Bo har før henrykket et bredt publikum af »nogle helt unge....og så nogen andre«, som han sagde, med glimrende shows.

Men »Fifty-fifty« udmærkede sig ved at være uhyre velkomponeret, satirisk uden at være ondt, under bæltestedet uden at være pinligt - og heldigvis ikke uden de parodier, som Andreas Bo om nogen mestrer.

-------
 
Andreas Bo er på sin tredje comedy-turné i 2017, og flere end 20.000 glade publikummer har set showet siden premieren d. 25. februar 2017.

Men der er stadig stor efterspørgsel på billetter, så FIFTI-FIFTI kommer endnu en tur på landevejen med ekstrashows i hele landet i perioden september - december 2017.

Andreas Bo er en af Danmarks mest alsidige komikere. I sine to tidligere shows har Andreas Bo forsøgt at gøre sig klog på, om han - med tanke på hans ekstraordinære talent for parodi - er et Plagiat eller en Original. I comedyshowet FIFTI-FIFTI kaster Andreas en mønt op i luften og joker med, hvor meget tilfældet egentlig har betydning for vores liv og hverdag.

Det er Andreas Bos tredje comedyshow. Det er også det sjoveste, lover han. En perfekt og velkendt blanding af parodier, stand-up, musik og alt det som publikum kan lide ved Andreas: Det uforudsigelige, evnen til at gribe nuet og lade sig inspirere af tilfældet og af titlen FIFTI-FIFTI. ”Jeg lader tilfældet, skæbnen og mønten afgøre en del af aftenen sammen med publikum”, siger han.

Og hvad med titlen FIFTI-FIFTI? Er det en stavefejl vil nogle spørge? Nej, det er Andreas Bos hyldest til den fynske dialekt, han er vokset op med. Men det er også spændingen ved en situation, der kan gå to forskellige veje. Bliver det en dreng eller en pige, skal man køre til højre eller venstre, er man købt eller solgt? Vi kender ikke udfaldet af showet, men det bliver sjovt, og der er vel i hvert fald 50% chance for at det bliver plat!
 
Nummererede siddepladser
 
Entre: 275 kr. + gebyr

Mulighed for tilkøb af lækker juleplatte, ris álamande og ost for kun 200 kr. = i alt 475 kr. + gebyr for mad og show.
 

Torsdag d. 14 december kl 20:00

 
Skive Theater | Theaterpladsen 10, 7800 Skive  | Tlf.: 97 51 35 33 | info@skivetheater.dk